Nieuwe showroom Jtwee

Nieuwe showroom

Recent is onze showroom vernieuwd. De modellen, de uitstraling en de beleving van de showroom hebben een flinke update gekregen. Daarnaast worden de keukens en badkamers van Jtwee worden nu op een gelijkwaardige manier gepresenteerd. Ook benieuwd naar het resultaat? Kom snel langs en laat u (vrijblijvend) adviseren over uw nieuwe keuken of badkamer.

Nieuwe site Jtwee

Nieuwe website

Net als bij een keuken of badkamer is het om de zoveel tijd voor vernieuwing. De laatste maanden is er hard gewerkt om de website van Jtwee in een nieuw jasje te steken. Hiermee komt de website gevoelsmatig dichter bij de showroom en dus de uiteindelijke keuken of badkamer die in uw huis komt. Daarnaast staat de site nu boordevol inspiratie om u een nog beter idee te geven van de keuken en badkamers van Jtwee.

Onze showroom

Beleef onze recent vernieuwde showroom en ontdek onze rijke variatie aan keukens en badkamers. Doordat wij altijd over de meest actuele modellen beschikken, is er voor iedere wens en budget een oplossing. En door realistische opstellingen te hanteren, krijgt u al een goed idee hoe dit er bij u thuis kan uitzien.