Badkamers

De badkamers van Baderie bevatten de optimale balans tussen stijl en techniek. Elk badkamer beschikt over een doordacht ontwerp, perfect op elkaar afgestemde functies en het allermooiste design. Door de jarenlange ervaring van Jtwee met Baderie kunt u rekenen op een uitgebreide kennis van de badkamers die Baderie levert. 

Kwaliteit en stijl

Baderie biedt badkamers van hoge kwaliteit voor elk budget. Daarnaast is er een grote variëteit aan stijlen beschikbaar van klassiek tot modern. In onze showroom vindt u zowel volledige badkamers als losse onderdelen. Daarnaast hebben we alles in huis om uw beleving helemaal compleet te maken. Denk aan licht, afwerking en betegeling.

Enkele voorbeelden

Baderie All-in
Baderie All-in
All-in
Soft Line Baderie
Soft Line Baderie
Soft Line
Vintage Line Baderie
Vintage Line Baderie
Vintage Line
Nordic Line Baderie
Nordic Line Baderie
Nordic Line

Uniek 5 stappen plan

Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien en elke dag weer heerlijk comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Uw wensen vormen daarbij het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke stap. In vijf overzichtelijke stappen nemen we u mee: van inspireren tot en met genieten.

1
Inspireren
Baderie inspireren
2
Kiezen
Baderie kiezen
3
Ontwerpen
Baderie ontwerpen
4
Realiseren
Baderie realiseren
5
Genieten
Baderie genieten
Badkamer

Onze showroom

Beleef onze recent vernieuwde showroom en ontdek onze rijke variatie aan keukens en badkamers. Doordat wij altijd over de meest actuele modellen beschikken, is er voor iedere wens en budget een oplossing. En door realistische opstellingen te hanteren, krijgt u al een goed idee hoe dit er bij u thuis kan uitzien.