Pure

De minimalistische, tijdloos elegante vormentaal van de meubelelementen maakt het in zowel grote als kleine keukens mogelijk om alle functies in de architectuur te integreren. Zo wordt benadrukt wat echt telt: de waarde van de gekozen materialen en de nauwgezette verwerking daarvan, tot in het kleinste detail.

Elegant en tijdloos

De keuze voor een Pure keuken van Siematic is een keuze voor een rustige, degelijke keuken zonder franjes. In tegenstelling tot de meer frivole Urban stijl, bevat Pure eerder tijdloze elementen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit zorgt voor een elegante uitstraling en een gevoel van rust. Een oase van rust.
 

Siematic Pure keuken bij Jtwee
Siematic Pure keuken bij Jtwee
Siematic Pure keuken Jtwee
Siematic Pure keuken Jtwee
Siematic Pure keuken bij Jtwee
Siematic Pure JTwee

Open en gesloten

De Pure keuken van Siematic kenmerkt zich door een gesloten design, afgewisseld met open ruimtes die zorgen voor de rust en balans. Er wordt gebruik gemaakt van greeploze accenten en fijne details. Liefhebbers van strakke, moderne keukens kiezen ongetwijfeld voor een Pure keuken van Siematic.


 

Siematic pure

Onze showroom

Beleef onze recent vernieuwde showroom en ontdek onze rijke variatie aan keukens en badkamers. Doordat wij altijd over de meest actuele modellen beschikken, is er voor iedere wens en budget een oplossing. En door realistische opstellingen te hanteren, krijgt u al een goed idee hoe dit er bij u thuis kan uitzien.