Waar vindt u ons?

Grenadierweg 17
4338 PG Middelburg

E info@j-twee.nl
T 0118 - 641 386

Openingstijden
ZondagGesloten Maandag13:00–17:30 Dinsdag09:30–17:30 Woensdag09:30–17:30 Donderdag09:30–17:30 Vrijdag09:30–17:30 Zaterdag09:30–16:00

 

Laat u 17 augustus rondleiden door Rainier Zweep

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Wilt u alles weten over de nieuwste trends in keukenarchitectuur, materialen & kleuren en keukentechniek. Ga dan mee met Rainier Zweep, directeur SieMatic Nederland, op een unieke reis door onze showroom en maak onder meer kennis met het unieke greeploze design van SieMatic in drie verschillende stijlen, maar ook met het praktische SieMatic opberg en interieursysteem: MultiMatic. Gegarandeerd 30% meer bergruimte.

JTWEE KOKEN EN BADEN IS EXCLUSIEF ERKEND SIEMATIC DEALER.

SieMatic volgt een nieuwe filosofie, met tijdloos elegante keukens in vier verschillende lifestyles. Vier lijnen die elke persoonlijke smaak tot in de finesses bedienen. Want: zoveel mensen, zoveel smaken. De een houdt van strak en minimalistisch, de volgende van speels en industrieel en weer een ander van elegant en sfeervol. Voor ieder van hen is er een SieMatic lifestyle: PureUrbanClassic of Mondial. In een SieMatic Premium Store komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. En dat vindt u bij Jtwee!

IN ONZE SIEMATIC PREMIUM STORE IN MIDDELBURG KOMEN DEZE LIFESTYLES OPTIMAAL TOT HUN RECHT.

Geheel in lijn met de filosofie van SieMatic worden keukens er getoond als onderdeel van de leefomgeving. Dus staan er ook designmeubels, liggen er prachtige vloeren en is ook aan de afwerking en de accessoires veel aandacht besteedt. Alle stijlwerelden van SieMatic zijn vertegenwoordigd. Dat maakt de SieMatic Premium Store tot een uitstekende plek om inspiratie op te doen. Niet alleen voor uw keuken, maar voor uw hele interieur.

Tot ziens op zaterdag 17 augustus!